GRILLROOM EXCELLENT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 923 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Excellent. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2024 om 19:56 2 pizza’s besteld en wat drinken. Pizza was een andere als we hadden besteld en er zat geen knoflooksaus bij. (Stonden wel goed op de bon en in de bestel-mail.) Wou ik even bellen om dit in ieder geval even te melden, neemt er niemand op. 3x gebeld.
6 feb 2024 om 22:26 Bardzo mala porcja .12 hotwings zmiescilo sie w pudelku na hamburgera.Nie polecam.
31 jan 2024 om 20:07 Nu voor de 2e keer besteld, hetzelfde besteld als de eerste keer maar we kregen veel minder dan de 1e keer. Jammer.
21 jan 2024 om 19:50 Lekker gegeten
19 jan 2024 om 20:40 Jedzenie letnie. W kapsalon mało warzyw
14 jan 2024 om 21:26 Snel gebracht , eten was lekker warm
5 jan 2024 om 0:58 Niestety ale pierwszy raz się zawiodłem co do jakości jedzenia. Szynka była ewidentnie nie świeża. Miała nie przyjemny zapach oraz smak.
1 jan 2024 om 21:51 Ruim voldoende, goed warm. Friet wat slap maar prima te eten. Super vriendelijke bezorger
1 jan 2024 om 19:44 Eten was lauw nagenoeg tegen koud aan. De friet was slap, donor was veel te zout en zaten veel aangebrande stukken tussen. Geen aanrader, Alle geld teveel!
14 dec 2023 om 14:11 Ik had een durum zonder knoflook besteld, zat er voor de zoveelste keer wel op.. kijk voortaan naar de opmerkingen!!
7 dec 2023 om 20:15 Beter dan de laatste keer. Scheelt waarschijnlijk dat het nu op donderdag was ipv in het weekend.
18 nov 2023 om 19:54 Eten veel te laat en lauw bezorgd. De friet had zelfs niet goed gefrituurde delen. Een teleurstellende ervaring voor teveel geld.