GRILLROOM EXCELLENT

GRILLROOM EXCELLENT pizza, shoarma, doner & grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 331 beoordelingen
5 mei 2019 om 21:46 Ik vond het nogal genant vanuit een auto aangeroepen te worden met "hier is uw eten" terwijl or ook andere mensen buiten stonden.
28 apr 2019 om 0:06 Het werd na 2 uur bezorgd. Mogelijk omdat het druk was wegens koningsdag maar alsnog. Even laten weten was fijn geweest. K kreeg een bezorgdheid van ca. 60 minuten te zien. Maar duurde dus daadwerkelijk 120 minuten.
13 apr 2019 om 19:56 Goed en mooi op tijd
4 apr 2019 om 19:34 Het eten was goed, lekker en warm. De bezorger kwam heel chagarijnig over.. boze blik en geen respect..
31 mrt 2019 om 19:55 Altijd lekker altijd mooi op tijd
31 mrt 2019 om 0:46 ik heb een pizza besteld met in de beschrijving vermeld dat ik geen champignons wilde maar ipv champignons artisjok. Vervolgens krijg ik alsnog smerige champignons op pizza, geen artisjokken. en een natte onderkant van pizza. gebeld en krijg een grote mon
24 mrt 2019 om 21:16 Het was weer echt echt lekker,dit restaurant kan echt pizza's bakken!! En het duurde nu wat langer maar het was zaterdag dus dan kan je dat verwachten!
21 mrt 2019 om 7:43 Het is lang geleden dat ik zo'n heerlijke pizza in Nederland heb gegeten!!! Echt echt lekker!! Ik weet waar ik voortaan pizza ga eten/ bestellen!!
19 mrt 2019 om 20:16 Vlees in de kapsalon was niet lekker, veelste taai! en amper kaas. Geen knoflook erdoorheen maar bij. Vieste kapsalon die ik ooit heb gegeten
6 mrt 2019 om 11:47 Eten was lauw en friet was slap en niet lekker. Tevens bestellen wij spare ribs en krijgen lamps ribben welke niet lekker waren en dit stond ook niet op de site. Hebben alles weggegooid en klacht bij thuisbezorgd gelegd.